metsäselain-mobiilisuunnitelma jäsenille

Päijänteen Metsänhoitoyhdistyksen jäsenenä saat käyttöösi Metsäselain-mobiilisovelluksen, jolla voit selailla omaa metsäsuunnitelmaasi kätevästi kännykässä tai tabletissa.

Hyvänä lisänä saat käyttöösi koko Suomen maastokartat ja kiinteistörajat!Metsaselain ilmakuva

Mobiilisuunnitelma vaatii metsänhoitoyhdistyksen järjestelmässä olevat ajantasaiset metsäsuunnitelman kuviotiedot. Ellei tietoja ole, saat palvelun käyttöösi kätevimmin tilaamalla uuden metsäsuunnitelman tai päivityksen vanhaan metsäsuunnitelmaan.

Metsäselain on metsänhoitoyhdistysten oma sovellus, joka on ladattavissa Android-, iPhone/iPad- sekä Windows Phone -laitteille. Palvelu on käytettävissä myös verkossa osoitteessa https://paijanne.metsaselain.fi

Palvelun käyttööotto tulee tapahtumaan ottamalla yhteyttä omaan metsäneuvojaan. Jonkin ajan kuluttua saat häneltä aktivointikoodin. Lataa sovellus laitteellesi, syötä aktivointikoodisi ja tiedot ovat käytettävissäsi. Käyttö edellyttää siis ajantasaista metsäsuunnitelmaa tai mhy:llä pitää olla pääsy tilasi metsävaratietoihin Metsään.fi -palvelussa.

Lataus kännykkään tai tablettiin:

Paijanne QR

Löydät metsäselainsovelluksen käyttämäsi laitteen sovelluskaupasta hakemalla hakusanalla "metsäselain" tai skannaamalla oheisen QR-koodin yhteensopivalla sovelluksella. Latauksen yhteydessä sovelluskauppa veloittaa 2,90 €.

Mikäli metsäselaimesta heräsi lisäkysymyksiä, soita numeroon 040 7098478

 

Mitä hyötyä metsäselaimesta on?

* Opit tuntemaan oman metsäsi paremmin

* Rajapyykkien etsiminen helpottuu

* Et eksy, kun tiedät missä olet