TULE TÖIHIN KEHITTYVÄÄN JA VIREÄÄN ORGANISAATIOON

Päijänteen Metsänhoitoyhdistys on vireä kahdeksan kunnan alueella, eteläisessä Keski-Suomessa toimiva yhdistys. Toiminnoiltamme ja puustoltamme olemme maan johtavia metsänhoitoyhdistyksiä. Toimialueemme on n. 270 000 ha ja hakkuusuunnite n. 1,6 milj. m³. Metsänomistajajäseniämme on noin 5000 ja toimihenkilöitä 35. Liikevaihtomme on noin 11 milj. €, lisäksi korjuupalvelun puumaksuvirta on 12-18 milj. €/v. Tuotamme metsänomistajille lisäarvoa tarjoamalla heille monipuolisia metsätalouden palveluita.

Nykyisen talouspäällikkömme siirtyessä vapaalle heinäkuussa 2019, etsimme Jyväskylän toimistollemme osaksi toimistotiimiä

VIESTINTÄTAITOISTA TALOUSHALLINNON OSAAJAA

Työnkuvaasi kuuluvat kokonaisuudessaan talouden hoito kirjanpidon eri osa-alueineen. Tehtävässäsi osallistut myös yhdistyksen viestinnän, sosiaalisen median, markkinoinnin sekä muiden toimiston käytännön asioiden hoitoon.
Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, kokemusta monipuolisista taloushallinnon työtehtävistä sekä hyvää MS Office -ohjelmien hallintaa. Tikon taloushallinto-ohjelmiston sekä metsätalouden tuntemus lasketaan eduksesi.
Työskentelyotteeltasi olet tarkka, järjestelmällinen ja pidät kiinni annetuista aikatauluista.
Arvostamme tuloshakuista ja toimintaa kehittävää otetta niin talouden kuin viestinnän asiantuntijan tehtävissä, itsenäisesti sekä osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän mielenkiintoisessa yrityksessä, hyvät työtilat ja työskentelyvälineet sekä mukavan työtäsi tukevan työyhteisön. Palkkaus YT-METO TES:n mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen 31.7.2018 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Lisätietoja toiminnanjohtaja Petri Takalolta 0400 340063

www.paijannemhy.fi