MTK

 

MTK on avannut uudet nettisivut

Metsänomistajille (mhy:n jäsenille) uudistus muuttaa sivustojen käyttöä niin,
että jatkossa verkkopalveluun/jäsensivuille kirjautumiseen tarvitaan sähköpostiosoite.
 
Metsänomistajien täytyy rekisteröityä verkkopalveluun osoitteessa https://www.mtk.fi/rekisteroidy

Kuinka jäsenet pääsevät esim. hintatietoraportteihin?
Jäsenten kirjautuminen palveluun toimii rekisteröitymissivun https://www.mtk.fi/rekisteroidy kautta. Silloin sähköpostiosoite tarkistetaan automaattisesti jäsenrekisteristä. Jos osoitetta ei valmiiksi ole jäsenrekisterissä, ohjataan jäsen lomakkeelle, josta saa ilmoitettua sähköpostiosoitteen. Pyynnöt tulevat MTK:n järjestöryhmälle, joka hoitaa kirjautumisohjeistuksen siitä eteenpäin. Huom. Jonkinlainen sähköpostiosoite siis on pakollinen.

Rekisteröityminen tehdään siis vain kerran. Tämän jälkeen jäsen kirjautuu palveluun etusivulla olevan Kirjaudu -linkin kautta. Kun siellä pistää rastin ruutuun Muista minut, ei pitäisi joutua kirjoittelemaan salasanaa uudelleen.

Kirjauduttuaan pääsee sivuilla surffailemaan normaalisti tai voi siirtyä suoraan puukaupan hintaraporttisivulle linkistä https://www.mtk.fi/puukaupan-markkinahinnat/hintataulukko . Polku puukaupan hintatietoihin kulkee sivuilla niin, että etusivulta klikataan Metsän omistaminen ja metsätalous ja sieltä sivun alaosassa olevaa vihreää laatikkoa Puumarkkinatietoa. Sieltä löytyvät kaikki puumarkkinoihin liittyvät asiat, kuten linkki hintatietoraportteihinkin.