Metsäselain vaihtuu uuteen - toimii taas myös iOS-laitteilla

 

 

Metsäselain Päijänne poistuu käytöstä ja jatkossa myös Päijänteen Metsänhoitoyhdistyksen asiakkaat voivat käyttää kaikkien metsänhoitoyhdistysten yhteistä Metsäselainta. Yhteiseen Metsäselaimeen siirtyminen korjaa myös ongelman, jonka takia viimeisimmän iOS-päivityksen jälkeen Metsäselain Päijänne ei ole toiminut Applen laitteilla.

 

Mitä käyttäjän tulee tehdä:

  1. Lataa puhelimesi sovelluskaupasta (Android-laitteilla Play Kauppa tai Applen laitteilla App Store) Metsäselain. Vanha Metsäselain Päijänne ei enää ole ladattavissa, joten et voi erehtyä!
  2. Syötä Metsäselaimeen aktivointikoodisi. Vanha koodi toimii myös uudessa selaimessa.
  3. Sovellus on nyt valmis käyttöön entiseen tapaan!

 

Metsäselaimen käyttöönotto edellyttää tuoretta järjestelmästämme löytyvää metsäsuunnitelmaa. Yhdellä aktivointikoodilla ohjelman voi rekisteröidä neljään laitteeseen. Jos tarvitset ohjelmaa useammassa kuin neljässä laitteessa, pyydä metsäneuvojaasi tekemään useampia aktivointikoodeja.

Verkkoselaimella omaa metsäsuunnitelmaa voi tarkastella jatkossa osoitteessa www.metsaselain.fi ja ruotsiksi osoitteessa www.heimskogen.fi. Metsäsuunnitelman tarkastelu verkkoselaimella ei kuluta aktivointikertoja.

Kysy lisää Metsäselaimesta omalta metsäneuvojaltasi!