yhteystiedot

Päijänteen Metsänhoitoyhdistykset ammattitaitoiset toimihenkilöt ovat Sinua ja metsääsi varten. Saat kaikki haluamasi palvelut alueesi metsäneuvojalta. Apuna metsäneuvojilla on eri osa-alueisiin erikoistuneita toimihenkilöitä, kuten tie- ja oja-asiantuntijat, metsäsuunnittelijat, metsäkiinteistöjen välittäjät, metsätilan arvioiden tekijät ja sukupolvenvaihdoksiin erikoistuneet henkilöt. Näin saat myös erityiskysymyksiin helposti apua ja neuvoja.

Teemu ja traktoriLöydä metsäneuvojasi

Oman alueesi metsäneuvojien yhteystiedot löydät sivun oikeasta laidasta klikkaamalla paikkakuntalistaa tai alempana olevasta kartasta klikkaamalla.

Yleinen yhteydenotto

Meihin saat yhteyttä myös yleisellä yhteydenottolomakkeella. Tarvittaessa ohjaamme kysymyksen puolestasi oikeaan osoitteeseen.

Yhteydenotto

Kotisivuillamme on runsaasti tietoa metsänhoidosta, talousasioista ja seutumme tapahtumista. Meidän kautta löydät kaikki tarvitsemasi palvelut metsänhoitoon ja puukauppaan liittyen. Älä epäröi ottaa yhteyttä pienimmissäkin asioissa!

Jos haluat sähköpostiisi ajankohtaisia tiedotteita, ilmoita sähköpostiosoitteesi meille oikeassa laidassa olevan linkin avulla.

MIELENRAUHA METSÄSTÄ!

 

Toimihenkilöt