Virittäydy juhlatunnelmaan

 
 
 
 
 
Päijänteen Metsänhoitoyhdistys
 
 
 
Uutiskirje
 
19.12.2016
 
 
Vasta
 
Joulusauna virittää juhlatunnelmaan

Joulusauna on suomalainen joulunajan perinne. Se oli muinaisille suomalaisille joulunvieton tärkein tapahtuma, johon valmistauduttiin hartaudella ja huolella. Saunan lämmitys aloitettiin usein jo edellisenä yönä, jotta kaikki ehtivät saunoa valoisaan aikaan. Joidenkin uskomusten mukaan joulusaunassa oli oltava hiljaa, muutoin lankesi jouluköyry.

Joulusauna virittää yhä useimmat perheet juhlatunnelmaan, minkä kruunaa kesällä kuivumaan tehty jouluvasta tai -vihta. Kesäinen koivuntuoksu tuo väistämättä mieleen mukavia muistoja.

Kiittämme kaikkia metsänomistajia ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja toivotamme vastan tuoksua Jouluun ja pihkan tuoksua Uuteen Vuoteen 2017!

 
 
 
 
 
 
 
Moto p  
Vilkas puukauppavuosi

Puukaupassa kulunut vuosi on ollut vilkas. Puun kysynnän ennakoidaan myös jatkuvan vahvana. Kysynnän kasvu luo toivottavasti myös edellytyksiä sille, että metsänomistajan tilipussi hieman kasvaisi.

Metsänhoitoyhdistys tuntee parhaiten paikalliset puumarkkinat. Siksi kilpailutuksessa kannattaa hyödyntää oman alueen metsäneuvojan asiantuntemusta.

linkkinuoliPuun hintatiedot ja puumarkkinakatsaus

 
 
 
Joulutanssijat  
Uuteen vuoteen uudella valtuustolla

Päijänteen Metsänhoitoyhdistyksen uusi valtuusto aloittaa toimintansa 1.1.2017. Käy tutustumassa valtuutettuihimme klikkaamlla alla olevasta linkistä. Naisten määrä valtuustossamme lisääntyi ilahduttavasti!

Käy kurkkaamassa myös alkuvuoden tapahtumakalenteriamme. Tammikuun lopulla järjestämme metsäväen verokoulutuspäivän ja maaliskuulla suositun metsätilan sukupolvenvaihdoksiin tähtäävän koulutuspäivän linkkinuoliTapahtumakalenteri

linkkinuoliValtuuston yhteystiedot

 
 
 
 
 
Icons