Hyvän tuulen kevättä. Hyvää vetoa myös puukaupassa

 
 
 
 
 
Päijänteen Metsänhoitoyhdistys
 
 
 
Uutiskirje
 
17.5.2018
 
 
Kesäkukat2
 
Kuolinpesän purkamista puoltaa moni seikka

Metsätalouden harjoittaminen kuolinpesänä ei ole järkevää pitkällä aikavälillä. Yhtymämuotoinen omistus tarjoaa etuja kuolinpesään verrattuna myös omistusjärjestelyitä toteutettaessa.

Kuolinpesän purkamista puoltaa muun muassa omistuksen selkeys, metsävähennysoikeuden muodostuminen omistusjräjestelyissä ja verokuopan väistäminen luovutusvoittoveron osalta, sekä metsäverotus.

linkkinuoliLue lisää
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Teemu metsässä

 
Puukaupassa hyvä veto

Puukauppa käy kiivasta tahtia ja kaikkien tavaralajien hinnat ovat korkeammalla kuin vuosiin. Alueemme puunjalostajat tarvitsevat kesäkorjuuseen kaiken tyyppisiä leimikoita puuvarantojen ollessa niukat.

Puunostotarjoukselta korkeita yksikköhintoja lukiessa ei pidä unohtaa tärkeää yksityikohtaa, katkontaa. Katkonnalla, eli sillä miten ostaja ottaa talteen arvokkaimman tukkiosuuden, on erittäin tärkeä merkitys puukaupan kokonaisarvoon.

Nyt kannattaakin hyödyntää puukaupan hyvä vire ja tarjota puuta myyntiin. Helpoin ja turvallisin tie onnistuneisiin puukauppoihin löytyy Päijänteen Metsänhoitoyhdistyksen omalta metsäneuvojaltasi!

linkkinuoliTarkista ajankohdan puunhinnat täältä

linkkinuoliMetsäneuvojiemme yhteystiedot

 
 
 
 
 
 
 
Sepon perhonen
 
Hyvän tuulen avoimet ovet Jämsässä

Tervetuloa tapaamaan metsäneuvojiamme Jämsän toimistolle (Koskentie 11) pe 18.5. klo 10 - 14.  Hyvän tuulen päivässä tarjoamme myös pullakahvit!

 
Opit tuntemaan
 
Tervetuloa Hankasalmen Jari-Pekkaan toukomakkinoille la 19.5. klo 9 -15

Olemme mukana toukomarkkinoilla, jossa on yli 50 esittelijää ja näytteilleasettelijaa. Myynnissämme on  erä erikoispuun taimia.Toukomarkkinoiden
hyväntekeväisyyshuutokaupassa meklarina toimii Aki Palsanmäki ja Heli.

 
 
 
 
Icons