On taas metsäverotuksen aika

 
 
 
 
 
Päijänteen Metsänhoitoyhdistys
 
 
 
Uutiskirje
 
17.1.2020
 
 
verok 3
 
Metsäveroilmoitus ja arvonlisäveroilmoitus 2.3.2020 mennessä - tule kuuntelemaan verovinkit lauantaina 25.1.

Metsä- ja arvonlisäveroilmoitusten jättö vuoden 2019 metsätalouden tuloista ja menoista on jälleen ajankohtaista. Viimeinen jättöpäivä ilmoituksille on 2.3. Huomaa, että ilmoitusten tulee olla perillä verohallinnossa tuolloin eli etenkin postitse jätettävät ilmoitukset on syytä laittaa matkaan ajoissa.

Jos veroilmoituksen täyttö tuottaa ongelmia, asiantuntijamme auttavat mielellään. Ammattilainen löytää myös kaikki mahdolliset vähennykset, jolloin verokarhun osuus ei kasva tarpeettoman suureksi. Varaa aikasi pian, sillä neuvojiemme kalenterit täyttyvät äkkiä veroasiakkaista!

Päijänteen Metsänhoitoyhdistys ja Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi järjestävät yhteisen veroinfon lauantaina 25.1. Tilaisuus on maksuton mhy:n ja MTK:n jäsenille.

Veroinfon tarkemman aikataulun löydät täältä
 
 
 
 
 
 
 
LaitinenHenri5  
Henri Laitinen metsäneuvojaksi Hankasalmelle

Hankasalmelaisia metsänomistajia vuodesta 2008 ansiokkaasti palvellut Aarne Jalkanen siirtyy toisiin tehtäviin.

Aarnen saappaisiin hyppää vuodesta 2017 Päijänteen Metsänhoitoyhdistyksessä metsäsuunnittelijana työskennellyt Henri Laitinen. Toimistopaikkana hänellä on Hankasalmi.

Henri toimii alueella Armisvesi, Hankamäki, Myllynkylä, Säkinmäki, Hankasalmen asema ja Sauvamäki. Aarnen puhelinnumero 0400 642 741 siirtyy Henrin käyttöön.

Pyydä uusi metsäneuvoja tilakäynnille!

 
 
 
Lisäkasvua  
Tervetuloa metsänlannoituksen infotilaisuuksiin Jämsään ja Jyväskylään

Lannoitus on monelle tuntematon metsänhoitotyö, vaikka oikealla kohteella se on metsätalouden kannattavin investointi. Päijänteen Metsänhoitoyhdistys järjestää lannoitusinfot Jämsässä 11.2. ja Jyväskylässä 12.2.

Lisätietoa infotilaisuuksista

 
 
 
 
 
 
 
 
islanti2
 
Metsä- ja luontomatka Islantiin 14.-18.4.

Päijänteen MHY:n ja MHY Keski-Suomen yhteinen metsä- ja luontomatka Islantiin tutustumaan saaren uudelleenmetsitykseen, ihmisiin ja luontoon. Metsänhoitoyhdityksen jäsenille etuhintaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

 
ajokone talvi
 
Hiilinielut kasvoivat ja puun myyntimäärät vähenivät 2019

Keski-Suomessa myytiin vuonna 2019 puuta 5,87 miljoonaa kuutiota. Yksityismetsien myyntimäärät laskivat 18 % vuodesta 2018.

Lue lisää

 
 
 
 
Icons