Jyväskylä, Taka-Keljo 3 OKT -rakennuspaikkaa

 

Kunta Jyväskylä

tontti14


tontti13


tontti12


tontti11

tontti15

tontti21

tontti22

tontti23

tontti31

tontti33

tontti34

   
Määräala ja koko 

3 Määräalaa tilasta Harju.

Mahdollisuus neuvotella myös suuremmasta alasta, jos ostajaa kiinnostaa.

Sijainti

Määräalat sijaitsevat Jyväskylän Taka-Keljossa vain noin 9,5km Jyväskylän keskustasta. Jyväskylästä lähdetään Taka-Keljoon ja Isolahteen päin Ronsuntaipaleentietä, jota ajetaan n. 9,5 km. Määräalojen kohdalla on liittymät molemmilla puolin tietä, jossa Päijänteen mhy:n LKV-kylttejä opasteena. (kts. kartta) Määräalojen reunoilla on myös nuolelliset LKV-kyltit. Määräalat on rajattu maastoion viitteellisesti punaisilla nauhoilla ja kepeillä.

Rakennukset, kaavoitus yms. HUOM! Yksi määräala rajoittuu Ylä-Kitulammen rantaan. Määräaloille on mahdollisuus saada  rakennuslupa pysyvään asuinrakennukseen. Vaatii suunnittelutarveratkaisun. Määräaloilla on Keljon osayleiskaavan mukainen rakennuspaikat pysyvään asuinrakennukseen. Sähköliittymä mahdollista saada n. 3155 eurolla. Asiaa tiedusteltu sähköverkko -yhtiö Eleniasta Huhtikuu 2015. Ei rakennuksia. 
 Kulut Ostajalle tulee maksettavaksi määräalan lainhuudatus- ja lohkomiskulut, kaupanvahvistajan palkkio puoliksi (60 €) ja varainsiirtovero (4 % kauppahinnasta) ja lisäksi suunnittelutarveratkaisun kulut.

 

 

       
     
     
     
     
     
     
   

Myyntihinta

Määräalat myydään kirjallisten tarjousten perusteella (tarjouksen voi jättää myös sähköpostilla tai alla olevalla TEE TARJOUS -linkillä ).

Hintapyyntö määräalalle 33 500 €/tarjous.

Tarjoukset osoitteella Päijänteen mhy / Ossi Hannula Vasarakatu 9 A, 40320 Jyväskylä. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä saadut tarjoukset.

Esittely

Lisätietoja myytävästä kohteesta antaa Ossi Hannula 0400 244905, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
kotisivu: www.paijannemhy.fi

 

Pohjakartta © Maanmittauslaitos lupanro 186/MML/13

linkkinuoliGT kartta

linkkinuoliLähestymiskartta
linkkinuoliKartta määräaloista

 

 

TEE TARJOUS