veroinfotilaisuus maa- ja metsätilanomistajille jämsässä

Tilaisuus pidetään keskiviikkona 24.1.2018 klo 17.00 Hotelli Jämsässä.

Kouluttajana toimii Proagria Keski-Suomi. Ilta aloitetaan metsävero-osuudella, jatkuen kahvitauon jälkeen maatalouden verotuksella. Mukana myös Päijänteen Metsänhoitoyhdistys ja ajankohtaista asiaa puukaupasta. Ei ennakkoilmoittatumista.

Tervetuloa!vero vihrea logo cmyk san copy

 

maa- ja metsäväen verokoulutuspäivä jyväskylässä

Päivä pidetään lauanaina 27.1.2018 klo 10 - 15.30 Agorassa, auditorio 2 (Mattilanniemi 2, Jyväskylä)

Klo 10 -13 metsätalouden verotus (Jussi Linnala, Mhy Keski-Suomi). Paikalla on myös Päijänteen Mhy:n metsäneuvojia.

Klo 13 - 15.30 maatalouden verotus (Proagria Keski-Suomi)

Tauolla on mahdollisuus omakustanteiseen kahviin tai lounaaseen.
Koulutus on maksuton mhy:n jäsenille. Ei ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa!

 

metsämatka krakovaan ja tatra-vuoristoon 12.-16.6.2018

KrakowTervetuloa Päijänteen Metsänhoitoyhdistyksen ja Mhy Keski-Suomen yhteiselle metsä- ja luontomatkalle Puolaan. Matkamme suuntautuu Puolan eteläosiin. Metsäkohteemme sijaitsevat Tatra vuoriston ja historiallisen Krakovan kaupungin maisemissa. Puolassa metsät ovat pääosin valtion omistuksessa, mutta saamme myös tutustua Puolan yksityismetsien hoitoon ja hallintoon paikallisten metsäammattilaisten johdatuksella. Majoitumme Tatralla kuuluisaan talviurheilukaupunkiin Zakopaneen. Krakovassa yövymme vanhan kaupungin tuntumassa. Nautimme puolalaisten vieraanvaraisuudesta, ravitsevasta ruoasta ja Krakovan alueen kultuuritarjonnasta. Oppaanamme meillä on suomalainen suuri Puola-ystävä, joka asuu maassa ja pystyy elävästi kertomaan meille maan tavoista ja ihmisistä.

Matka hinta on jäsenille 1290 €/henkilö ja EI jäsenille 1390 €/henkilö. Tilausajokuljetus järjestetään alkaen esim. Puola TatraPihtiputaalta 4-tietä pitkin Helsinki Vantaan lentoasemalle ja takaisin. Bussin aikataulu vahvistetaan lähempänä ajankohtaa. Lähtö on aamuyöstä kohti Helsinkiä.

Matkan vastuullisena järjestäjänä toimii Oy Kon-Tiki Tours Ltd.

Ilmoittautumiset 28.2.2018 mennessä suoraan vastuulliselle matkanjärjestäjälle sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 09 466 300.

Tarkempi matkaohjelma ja lisätietoa matkasta avautuu klikkaamalla alla olevaa linkkiä.
linkkinuoliPuolan metsämatkan ohjelma