Messut 2 2018

ota suunnaksi la-su 27.-28. huhtikuuta metsämme -messut

Metsämme-messut on suunnattu kaikille metsänomistajille, metsän omistajaksi "joutuneille" sekä metsän hankintaa suunnitteleville.

Tule ja kohtaa ammattilaiset Jyväskylän Paviljongin messuosastoilla sekä tietoiskulavalla. Tapahtuman ammattisisällön tuottamisessa on mukana myös Päijänteen Metsänhoitoyhdistys.

Haluaisitko metsänomistajaksi? Mietitkö puukauppoja? Aiheuttaako metsäverotus haasteita? Kiinnostaako metsä sijoitukohteena? Etsitkö uusinta tietoa metsän hoitoon? Onko metsätilan sukupolvenvaihdos ajankohtainen? Voiko talousmetsä olla monimuotoinen?

Näihin ja moniin muihin metsäaiheisiin kysymyksiin saat vastauksen Metsämme 2019 -messu- ja koulutustapahtumassa. Tapahtuma kokoaa alan asiantuntijat ja yritykset Jyväskylän Paviljonkiin.

Laadukkaan ja monipuolisen koulutuspaketin lisäksi näyttelyosastoilla pääsee syventymään metsän hoitoon, metsän hyötykäyttöön sekä alaan liittyviin tuotteisiin ja palveluihin.

Yleisölle vapaa pääsy!

Tervetuloa Päijänteen Metsänhoitoyhdistyksen osastolle B500. Messut ovat avoinna la klo 10 -17 ja su klo 10 -16.

Samaan aikaan on myös Retkelle 2019 -messut sekä Wemmi-kevätmarkkinat 2019.

metsamme logo 2019 CMYK 1 1

 

koneellisen taimikonhoidon työnäytös jämsän ehunsalmella 11.5.2019

Koneellinen taimikonhoito on monelle metsänomistajalle vieras työlaji. Tervetuloa tutustumaan kotimaisella Risupete-kouralla tehtävään taimikon perkaukseen lauantaina 11.5. klo 10 -14 Ehunsalmelle Jämsään.

Tarjolla suolaista ja makeaa suuhunpantavaa sekä arvonta, jossa pääpalkintona on pottiputki ja taimivakka. Menossa on mukana myös OP Jämsä, jonka metsätilalla näytös järjestetään.

Ajo-ohje: Jämsänkoskelta Mäntäntietä (tie nro 56) 16 km. Käännös oikealle Ehunsalmentielle, jota 3 km tapahtumapaikalle. Viitoitus Jämsänkoskelta Mäntäntien risteyksestä.

Jämsän th näytös parempi kartta