METSÄSELAIN-MOBIILISUUNNITELMA JÄSENILLE

Päijänteen Metsänhoitoyhdistyksen jäsenenä saat käyttöösi Metsäselain-mobiilisovelluksen, jolla voit selailla omaa metsäsuunnitelmaasi kätevästi kännykässä tai tabletissa

Metsaselain Windows Phone ilmakuva

Hyvänä lisänä saat käyttöösi koko Suomen maastokartat ja kiinteistörajat!

Mobiilisuunnitelma vaatii metsänhoitoyhdistyksen järjestelmässä olevat ajantasaiset metsäsuunnitelman kuviotiedot. Ellei tietoja ole, saat palvelun käyttöösi kätevimmin tilaamalla uuden metsäsuunnitelman tai päivityksen vanhaan metsäsuunnitelmaan.

Metsäselain on metsänhoitoyhdistysten oma sovellus, joka on ladattavissa Android-, iPhone/Pad- sekä Windows Phone -laitteille. Palvelu on käytettävissä myös verkossa osoitteessa https://paijanne.metsaselain.fi

Palvelun käyttöönotto tulee tapahtumaan ottamalla yhteyttä omaan metsäneuvojaan. Jonkin ajan kuluttua saat häneltä aktivointikoodin. Lataa sovellus laitteellesi, syötä aktivointikoodisi ja tiedot ovat käytettävissäsi. Käyttö edellyttää siis ajantasaista metsäsuunnitelmaa.

 

Lataus kännykkään tai tablettiin:

Paijanne QR

Löydät metsäselainsovelluksen käyttämäsi laitteen sovelluskaupasta hakemalla hakusanalla "metsäselain" tai skannaamalla oheisen QR-koodin yhteensopivalla sovelluksella. Latauksen yhteydessä sovelluskauppa veloittaa 2,90 €.

Mikäli metsäselaimesta heräsi lisäkysymyksiä, soita numeroon 040 7098478

Mitä hyötyä metsäselaimesta on?

* Opit tuntemaan oman metsäsi paremmin

* Rajapyykkien etsiminen helpottuu

* Et eksy, kun tiedät missä olet

 

Tiedätkö mitä perintömetsällesi kuuluu?

Metsäsuunnitelma helpottaa metsätalouden hoitamista. Yhteisomistuksessa oleville tiloille se tarjoaa helpon tavan jakaa tietoa kaikille osakkaille, metsäselain mobiilisuunnitelman ollessa kaikkien ulottuvilla.

Metsäsuunnitelman avulla saat kokonaiskuvan metsästäsi. Suunnitelmaan kootaan tietoa puustosta, metsänhoitotarpeista ja puunmyyntimahdollisuuksista seuraavaksi 10 vuodeksi eteenpäin. Omat tavoitteesi, esimerkiksi painotukset riistan- ja luonnonhoitoon, otetaan suunnitelmaa laadittaessa huomioon.
Mobiilisuunntelman avulla perintömetsä ei jää unohduksiin, vaikka sijainti olisikin kaukana. Kun päivitetty metsäsuunnitelmasi siirretään metsäselaimeen, pysyvät tiedot jatkossa ajan tasalla.

Kun haluat lisätietoja, ota yhteyttä omaan metsäneuvojaasi.

Hoida metsääsi suunnitelmallisesti!